fredag 26 april 2013

Fantastiska utemöbler från Paola Lenti!

Vem skulle inte vilja ha lite snyggcoola utemöbler från Paola Lenti i sin trädgård? Hon är Italiens kanske mest hyllade designer och möbelformgivare just nu. Inte minst uppmärksammades hon nyligen på möbelmässan i Milano. Lentis specialité är hennes innovativa textilier och då särskilt för utomhusbruk. Äntligen finns det snygga och bekväma utomhusmöbler att åtminstone drömma om. Går att köpa genom oss! Skicka mejl till info@designstation.se eller ring.

Här följer lite ögongodis. Titta och njut!





 






fredag 12 april 2013

Officiell återförsäljare för Silent Gliss!

Från och med idag är vi officiell återförsäljare för Silent Gliss, vars supersnygga och högkvalitativa gardiner passar perfekt i det moderna hemmet med stort ljusinsläpp. Silent Gliss erbjuder alltifrån avancerade motoriserade gardinsystem som du styr med fjärrkontroll till enklare rullgardiner i alla möjliga färger.







lördag 6 april 2013

Ny delägare i Design Station!


 
 


Äntligen har det blivit klart! Design Station Skanör AB har fått en ny delägare! Boel Tegner Lantz heter hon och hennes kunskaper inom försäljning och ekonomi samt hennes sinne för design och inredning innebär en positiv nystart för företaget. Tillsammans med mig Anna Z Kjellker har hon en massa roliga idéer. Vi kommer att bredda utbudet och även satsa på den nordiska marknaden. Välkommen partner!